Personvernerklæring

Sist oppdatert. 29. juni 2018

 

CoperioSenteret AS (Adresse: Olav Tryggvasons gate 24 B, 7011 Trondheim), behandler personopplysninger om deg, og er den dataansvarlige. Det betyr at vi er ansvarlige for behandlingen av dine personopplysninger.

 

Vi sikrer at dine personopplysninger bare samles og behandles i overensstemmelse med de formål som er angitt her:

 

For å levere produkter og tjenester du har bestilt (kontaktdetaljer).

 

For å besvare eventuelle spørsmål eller innsigelser du måtte ha.

 

Vi oppbevarer dine personopplysninger i inntil 3 år.

 

 

Kategorier

 

Vi kan behandle følgende kategorier av personopplysninger om deg:

 

For- og etternavn

Telefonnummer

Epostadresse

Postadresse

Cookies og brukerdata

 

Dine personlige dataopplysninger kan bli brukt til å kontakte deg med markedsføringsmateriell eller annen informasjon som kan være av interesse for deg. Du kan avstå fra å motta denne kommunikasjonen fra oss ved å følge lenke til «avfølg» eller instruksjoner i epost fra oss.

 

Dine rettigheter

 

Hvis du har spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger, kan du rette henvendelse til oss via kontaktopplysningene beskrevet nedenfor.

Du kan til enhver tid få innsyn i dine personopplysninger eller be oss om å få uriktige personopplysninger rettet, slettet eller endret ved å henvende deg til oss via kontaktopplysningene.

 

Overføring av personopplysninger

 

Overføring av personopplysninger til datterselskaper eller tredjepartselskaper kan skje i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning.

Kun betrodde medarbeidere, representanter og leverandører med et arbeidsbetinget behov har, i overensstemmelse med gjeldende databeskyttelseslovgivning, adgang til dine personopplysninger, og bare i det omfang det er nødvendig for å kunne levere en ytelse til oss eller handle på vegne av oss.

 

Betaling

 

Vi bruker tredjepartsamarbeid for betalingstjenester. Vi samler ikke inn eller lagrer opplysninger fra betalingskort. Den informasjonen går direkte til vår leverandør av betalingstjenester, der den ivaretas av deres personvernpolicy. Vi samarbeider med Stripe, og deres policy kan leses her: https://stripe.com/us/privacy.

 

 

Kontaktopplysninger

 

Har du spørsmål kan du rette henvendelse til:

CoperioSenteret AS
Adresse: Olav Tryggvasons gate 24 B, 7011 Trondheim
Epost: innovasjon@coperio.no

Daglig leder: Torben Jenssen

 ​© CoperioSenteret AS

Kontakt oss

Personvernerklæring