top of page

Mental Styrketrening

DEN TEORETISKE MODELLEN

FORMÅL

Ved å trene systematisk og kontinuerlig på mentale ferdigheter kan vi forbedre våre prestasjoner. Ordet prestasjon handler ikke alltid om å tenke på å vinne, men å minimere distraksjoner som står i veien for at du får ut ditt potensial. Ved å bli flinkere til å ta kontroll over følelser og tanker vil du kunne bli flinkere til å ta valg som er gode for deg, samt minimere distraksjoner som står i veien for at du får frem det som du innerst inne vet at du kan og vil.

 

Det kan ta lang tid å skape endringer i livet, og du må selv ta ansvar for din egen utvikling. Du må selv gjøre jobben, men dette kurset vil hjelpe deg godt på vei. 

FOR HVEM?

Mental Styrketrening er for alle som ønsker å lære å utvikle egne mentale ferdigheter. Formålet med kurset er å dele kunnskap om mental trening og gi deg teknikker og øvelser for at du skal kunne stå sterkere i egne valg, nå mål som gir deg mening og bidra til at du har det bra på veien til målene. Hodets mentale egenskaper kan trenes på samme måter som muskler, og det er hva vi ønsker at du skal kunne trene på med dette kurset. 

MODULENE

I modulene får du tilgang til videoer og øvelser som skal hjelpe deg til å bli bevisst på dine verdier, mål, spenningsnivå og din evne til å evaluere deg selv. Du kan gjøre øvelser, føre egen dagbok og legge inn dine egne målsettinger. Ingen andre får tilgang til dine svar utenom deg selv.

 

Du får også møte Anders Snortheimsmoen som har over 30 års erfaring fra Beredskapstroppen og mental trener Eva Sørung. I møte med mental trener Cecilie Ystenes Myhre deler de raust av sine erfaringer med verdivalg, målsetting og avspenning. 

I løpet av kurset vil mental trener Cecilie Ystenes Myhre hjelpe til med å lose deg gjennom en del teknikker, øvelser og samtaler som har til hensikt å gjøre deg bedre. Cecilie er forfatter av bøkene Mental Styrketrening og Stå støtt, og hun er gründer av RAW Performance AS. Hun jobber som mental trener, og hennes største lidenskap og drivkraft er å hjelpe andre mennesker. Som mental trener er hun ærlig, direkte og løsningsorientert. Hennes mål og filosofi er enkel; det er at du når ditt mål!

BAKGRUNN

Kurset er basert på en teoretisk modell som bygger på vitenskapelige dokumenterte metoder for mental trening og hva vi har god erfaring med. 

INNHOLD
  • 22 videoer

  • 6 dybdeintervju

  • 17 øvelser

  • 7 peptalks

  • 5 lydfiler

  • Personlig dagbok

  • Registrering av egne mål

  • Melding med mentaltrener 

  • Kursbevis ved fullført kurs

Verdier

Kom i gang og finn ut hva din personlige filosofi er

Målsettinger

Gi deg selv konkrete mål

Avspenning

Øk evnen din til å regulere ditt spenningsnivå

Selvevaluering

Lær å evaluere deg selv

Peptalks

Motiverende videosnutter når du skal prestere

bottom of page